Gezichts- behandelingen

Grondige reiniging

Gezichts- behandelingen

Waarom een gezichtsbehandeling?

Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Door allerlei factoren kan de conditie van je huid verminderden, denk aan stress, roken, milieu, zonschade, hormonen en verkeerd gebruik van cosmetica. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Wat is een gezichtsbehandeling?

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en heerlijk te ontspannen. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Ook is het een ontspannen moment met een doel, dat is waar het Beauty by Kristy om draait. Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling verschillend en aan u aangepast. Samen kijken we welke behandelmethode goed bij uw wensen past om te zorgen dat het beste resultaat wordt bereikt. Alle producten worden masserend aangebracht voor ontspanning van begin tot eind.

Interesse in een gezichtsbehandeling in onze salon in Buggenum, Limburg? Neem dan contact met ons op.

Prijzen

Mini behandeling
Reiniging, peeling of onzuiverheden verwijderen, masker, ampul, crème.
45 min.€ 32,-
Complete behandeling
Reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht hals- en decolleté massage met een op maat gemaakte crème en ampul, masker, handmassage, dag- of nacht verzorging
75 min.€ 41,-
Acne behandeling
Reiniging, huidanalyse en behandelplan, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, masker, dag- of nacht verzorging
60 min.€ 42,-
Anti- Pigmentvlekken behandeling
Reiniging, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht hals- en decolleté massage met een op maat gemaakte crème en ampul, masker,
handmassage, serum, dag- of nacht verzorging en oogcrème. Deze behandeling is geschikt voor een huid met pigmentvlekken. Als de vlekjes langer dan 6 jaar op de huid zitten is de kans dat ze 100% weggaan kleiner. Deze behandeling is niet geschikt voor zwangere dames.
90 min. € 57,50
White diamond anti- age behandeling
Reiniging, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht hals- en decolleté massage met een op maat gemaakte crème en sterk anti- age ampul, masker, handmassage, serum, dag- of nacht verzorging en oogcreme.
90 min. € 57,50
Deluxe behandeling
Reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht hals- en decolleté massage met een op maat gemaakte crème en ampul, masker,
handmassage, voet en hoofdhuidmassage, dag- of nacht verzorging. Voor totale ontspanning
90 min. € 47,50
Bellabaci cupping behandeling
Reiniging, cupping massage, dag- of nacht verzorging.
Door het verbetereen van de doorbloeding van de huid en door het stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid. Lees meer over Bellabaci cupping.
30 min. € 31,-
Vip behandeling
Speciaal voor bruiloftsfeestjes of partijtjes? Vraag naar de mogelijkheden. Lees meer.
ntbntb

Bij iedere behandeling word een ampul toegepast!

Losse behandelingen

Wenkbrauwen  epileren/ harsen€ 11,50
Wenkbrauwen verven€ 10,-
Wimpers verven€ 10,-
Combinatie wenkbrauwen/wimpers verven€ 17,-
Brow treatment
Wenkbrauwen harsen, epileren en verven
€ 19,-

Zij gingen u voor

Het resultaat spreekt voor zich

Een beeld zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. Vele tevreden klanten gingen u voor. Hiernaast een greep uit onze recente behandelingen.