Harsen

Harsen of waxen

Harsen

Harsen of waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme was op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken.Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Bij Beauty by Kristy harsen of waxen we onder andere benen, oksels, armen of uw bovenlip. In de salon wordt gewerkt met het merk lycon.

De unieke eigenschappen van de LYCON waxen op een rijtje:

– Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm
– Nagenoeg pijnloze waxbehandeling
– Lage temperaturen
– Zacht en verzorgend voor je huid, zonder roodheid of irritaties achteraf!
– Heerlijk aromatische geurbelevingen
– Het haar blijft weken lang weg
– Je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren

Benen harsen

Heb je ook genoeg van die stoppels na het scheren? Of heb je geen zin om iedere week je benen te scheren? Laat dan je benen harsen in onze salon. De haren op je benen worden door het harsen vanaf de wortel verwijderd. Hierdoor voelt je huid zacht aan en blijven de haren na het benen harsen veel langer weg dan na het scheren.

Bovenlip harsen

Wist je dat de bovenlip één van de meest geharste lichaamsdelen is? Naarmate je ouder wordt nemen de haartjes op je bovenlip toe. Ook op jongere leeftijd kun je al veel last hebben van ongewenste haartjes op je bovenlip. Je bovenlip laten harsen vormt dan al snel een prima uitkomst. Door het harsen van je bovenlip worden zowel alle lichte als donkere haartjes verwijderd. Door het harsen van je bovenlip blijven de haartjes langer weg.

Oksels harsen

Heb je een hekel aan stoppels onder je oksels? Laat dan je oksels harsen in onze salon. Door het harsen van je oksels raakt je huid minder snel geïrriteerd, blijft je huid langere tijd glad en natuurlijk ook vrij van haartjes of stoppels.

Iets laten harsen of waxen in onze salon in Buggenum, Limburg? Neem dan contact op.

Prijzen

Bovenlip of kin harsen € 10-,
Bovenlip en kin harsen€ 17,-
Oksels harsen€ 17,50
Bikinilijn harsen€ 17,50
Armen harsen€ 24.50
Onderbenen harsen€ 25,-
Gehele benen harsen€ 33,-
Rug of borst€ 25,-

Zij gingen u voor

Het resultaat spreekt voor zich

Een beeld zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. Vele tevreden klanten gingen u voor. Hiernaast een greep uit onze recente behandelingen.