Over mij

Over mij

Beauty by Kristy

Mijn naam is Kristy Gommans, eigenaresse van Beauty by Kristy schoonheidssalon en pedicure. Sinds 2015 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en beoefen ik mijn vak met veel passie en ambitie. In 2016 ben ik mijn eigen schoonheidssalon gestart. Dit was een droom die voor mij uitkwam. En iedere dag doe ik dit werk met heel veel plezier. De behandelingen voer ik uit met de producten van levissime dit merk heeft o.a een compleet programma van huidproducten tegen acne, littekens, pigmentverkleuringen, onreine huid en grove poriën. Het werkt snel en effectief. De producten zijn toe te passen bij ieder huidtype en geven verbluffende resultaten. De samenstelling van de producten is volkomen veilig en werkt op natuurlijke wijze.

Ik vind het belangrijk dat klanten zich prettig en vooral welkom voelen in mijn salon. Bij iedere behandeling wordt gekeken naar uw huid en overleggen we samen wat we het beste kunnen doen om het mooiste resultaat te behalen. Huidverbetering staat voor het aanpakken van uw huid. Maar kom je voor ontspanning? Dan ben je ook aan het goede adres en zal ik je helemaal in de watten leggen.

Persoonlijke aandacht, rust, kwaliteit, sfeer en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel en ben pas tevreden wanneer de klant dit ook is. Mijn doel is mijn klanten zich prettig te laten voelen in een relaxte, rustige omgeving en voor het optimale resultaat te gaan.

Op deze website kunt u kennis maken met de verschillende behandelingen die ik in mijn salon uitvoer. Ik streef ernaar om zo breed mogelijk klanten iets te kunnen aanbieden en volg daarom ook regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en vernieuwingen die ik in mijn salon kan toepassen.

Betaalmogelijkheden
In de salon is het mogelijk om te pinnen of om contant af te rekenen.

Dit zeggen klanten

Reviews

Ondanks ik hier nog niet geweest ben is de service om een afspraak te verzetten super ,ze doet er alles aan om je te helpen ..maandag mijn eerste afspraak met mijn dochter dus heb er hoge verwachtingen van.
Chantal Blommestein 12/03/2018
Heel erg tevreden over Kristy!! Fijne behandelingen, geweldige massage. Kristy is een leuke dame die weet wat ze doet. Ik voel me erg op mn gemak. Ook pas wenkbrauwen laten doen(microblading)....heel erg blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Fanny Vullers 04/04/2018
Erg tevreden over de behandelingen van Kristy (gezichtsbehandeling, gellak, wenkbrauwen verven en epileren)! Vandaag eindelijk microblading laten doen en het ziet er geweldig uit! Ik kan iedereen aanraden om bij Kristy langs te gaan!
Audrey Krause 04/05/2018