Advies

Advies

Veel stress heeft direct invloed op uw huid en dus is een goede huidverzorging thuis onmisbaar. Neem tijd voor uzelf en gun uw huid het beste. Hieronder staan enkele tips om uw huid en lichaam in goede conditie te houden.

1. Reinigen

Begin met het goed reinigen van uw huid. De reiniging moet grondig zijn zodat uw huid schoon is en weer kan ademen. Een niet schone huid kan gaan irriteren en verlaagd de weerstand en conditie. Maakt u de huid niet schoon dan zal de dagverzorging als een laagje op de huid blijven liggen i.pv. dat het zijn werking doet. U behaalt meer resultaat met de crème na een goede reiniging. Reinig uw huid zowel ’s morgens als ’s avonds. Een reinigings zorgt ervoor dat de huidporiën open gaan staan en verwijderd de viezigheid van de huid. Een tonic of lotion sluit de huidporiën en hersteld de zuurgraad. Daardoor kunnen bijv een milk en lotion niet zonder elkaar gebruikt worden.

2. Verschillende seizoenen

Gebruik niet het hele jaar door dezelfde crème want u draagt in de zomer ook andere kleding aangepast aan de temperatuur. Voor uw huid geldt hetzelfde. In de zomer heeft u vaker behoefte aan een luchtige textuur met evt. een beschermingsfactor. In de winter een voller, evt. voedzamer product.

3. Zowel ’s ochtends als ’s avonds

Gebruik zowel ’s ochtends als ’s avonds een crème. Overdag heeft u de bescherming nodig. Zo kunt u vochtverlies maar ook de invloed van schadelijke stoffen ( zoals autogassen en nicotine) beperken. Wist u dat autogassen en nicotine direct schade aan de cel brengen en dat vroegtijdig fijne lijntjes kan geven? De huid is een orgaan en wordt ’s nachts actief en gaat de huid herstellen. Daarom is nachtverzorging zeer belangrijk. Een schone huid, een goede crème, daar kan de huid z’n voordeel mee doen.

4. De specifieke crèmes

Vanaf 25 jaar raad ik een oog en of halscrème aan. De huid van de ogen en hals bevat minder talgkliertjes waardoor er van nature minder bescherming op zit. De eerste tekenen van huidveroudering zie je meestal dan ook daar.

5. Uw voeten laten verzorgen

Voeten worden vaak vergeten terwijl ze heel belangrijk zijn. Uw voeten bestaan uit tientallen gewrichten, spieren, botjes en banden die elke dag behoorlijk zwaar belast worden. Het is dan ook logisch dat uw voeten soms wel wat extra zorg en aandacht kunnen gebruiken. Natuurlijk zorgt u daar zelf voor door een goede hygiëne en passend schoeisel.

6. Het bezoeken van een schoonheidsspecialiste

Een behandeling van een schoonheidsspecialiste geeft een goede aanvulling op het thuisgebruik. En er wordt een goed advies gegeven over het thuisgebruik.

Zij gingen u voor

Het resultaat spreekt voor zich

Een beeld zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. Vele tevreden klanten gingen u voor. Hiernaast een greep uit onze recente behandelingen.