Cadeaubon

Cadeaubon

Wist u dat u iemand anders ook een heerlijke behandeling kunt geven? Gun uw vrouw, moeder, man, zus of collega ook eens een verwen moment. Bijvoorbeeld een complete behandeling, CND shellac of nog leuker, laat hen zelf kiezen. Beauty by kristy biedt cadeaubonnen waarmee u heel eenvoudig iemand een groot plezier doet. Decadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 10,00. De bon kan gebruikt worden voor behandelingen en/of producten. Natuurlijk wordt de cadeaubon leuk ingepakt. U heeft er geen omkijken naar en u geeft een cadeau dat in de smaak valt. Zeker weten!

Dit zeggen klanten

Reviews

Ondanks ik hier nog niet geweest ben is de service om een afspraak te verzetten super ,ze doet er alles aan om je te helpen ..maandag mijn eerste afspraak met mijn dochter dus heb er hoge verwachtingen van.
Chantal Blommestein 12/03/2018
Heel erg tevreden over Kristy!! Fijne behandelingen, geweldige massage. Kristy is een leuke dame die weet wat ze doet. Ik voel me erg op mn gemak. Ook pas wenkbrauwen laten doen(microblading)....heel erg blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Fanny Vullers 04/04/2018
Erg tevreden over de behandelingen van Kristy (gezichtsbehandeling, gellak, wenkbrauwen verven en epileren)! Vandaag eindelijk microblading laten doen en het ziet er geweldig uit! Ik kan iedereen aanraden om bij Kristy langs te gaan!
Audrey Krause 04/05/2018