VIP behandeling

VIP behandeling

Heb je een bruiloft, een feestje of partijtje dan ben je bij mij aan het juiste adres. Juist voor deze gelegenheden bied ik je een mooi arrangement aan voor een super mooie prijs.
Maak een mooie combinatie van een aantal behandelingen zoals bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling, tanden bleken en Lash Volume Lifting dan kan ik je dit aanbieden voor een mooie prijs.

Vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen klanten

Reviews

Ondanks ik hier nog niet geweest ben is de service om een afspraak te verzetten super ,ze doet er alles aan om je te helpen ..maandag mijn eerste afspraak met mijn dochter dus heb er hoge verwachtingen van.
Chantal Blommestein 12/03/2018
Heel erg tevreden over Kristy!! Fijne behandelingen, geweldige massage. Kristy is een leuke dame die weet wat ze doet. Ik voel me erg op mn gemak. Ook pas wenkbrauwen laten doen(microblading)....heel erg blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Fanny Vullers 04/04/2018
Erg tevreden over de behandelingen van Kristy (gezichtsbehandeling, gellak, wenkbrauwen verven en epileren)! Vandaag eindelijk microblading laten doen en het ziet er geweldig uit! Ik kan iedereen aanraden om bij Kristy langs te gaan!
Audrey Krause 04/05/2018